Burberry

Burberry е луксозна дизайнерска къща, основана от Томас Бърбъри през 1856г. Фирмата се занимава с мода и аксесоари, като е създател на световноизвестният "тренч коут" и на уникалният, лесно разпознаваем кариран мотив, който е един от най-копираните в модата. Burberry е наградена със специален чин за заслуги в областта на модата от кралското семе...

Burberry е луксозна дизайнерска къща, основана от Томас Бърбъри през 1856г. Фирмата се занимава с мода и аксесоари, като е създател на световноизвестният "тренч коут" и на уникалният, лесно разпознаваем кариран мотив, който е един от най-копираните в модата. Burberry е наградена със специален чин за заслуги в областта на модата от кралското семейство във Великобритания.


В допълнение към своята модна линия, Burberry предлага и ексклузивни аромати за мъже и жени - много от тях в бутилки с отличителния знак на компанията. Първият парфюм на марката се нарича Burberry for Men и излиза на пазара през 1981г. Днес марката предлага над 50 парфюма и работи с редица световно известни парфюмеристи.

Още

Burberry Съдържа 51 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 51 артикула