Chanel

Chanel е модна къща, създадена през 1910г. от Габриел Шанел, наричана на галено "Коко" от приятелите си. Шанел предизвиква истинска революция в света на модата със своите изчистени, елегантни модели, които са вечни и не се влияят от модните тенденции. Шанел е една от първите дизайнерки, която предлага панталони за жени и отново именно тя е създа...

Chanel е модна къща, създадена през 1910г. от Габриел Шанел, наричана на галено "Коко" от приятелите си. Шанел предизвиква истинска революция в света на модата със своите изчистени, елегантни модели, които са вечни и не се влияят от модните тенденции. Шанел е една от първите дизайнерки, която предлага панталони за жени и отново именно тя е създателка на класическата, истински феномен в модата "малка черна рокля". Шанел управлява компанията и измисля нови модели чак до смъртта си през 1983г.

Освен с неоспоримите си заслуги в областта на модата, Шанел е известна и с емблематичния парфюм Шанел №5, създаден през 1921г. И до днес този аромат продължава да е един от най-продаваните по цял свят. Множеството негови реклами с участието на световно известни личности продължават да жънат успехи и да събуждат интереса на хората по целия свят.

Още

Chanel Съдържа 5 продукта.

Показване на 1 - 5 от 5 артикула