Davidoff

Davidoff е швейцарска марка за тютюневи изделия, основана от Хенри Давидоф и неговото семейство. Родени в Русия, семейство Давидоф се мести в Швейцария през 1906г. заради политическите вълнения в Русия. Първият магазин на Давидоф за тютюневи изделия отваря врати в Женева през 1912г. Синът на Хенри, Зино Давидоф, прекарва години в Централна и Южн...

Davidoff е швейцарска марка за тютюневи изделия, основана от Хенри Давидоф и неговото семейство. Родени в Русия, семейство Давидоф се мести в Швейцария през 1906г. заради политическите вълнения в Русия. Първият магазин на Давидоф за тютюневи изделия отваря врати в Женева през 1912г. Синът на Хенри, Зино Давидоф, прекарва години в Централна и Южна Америка където усвоява занаята на търговията с тютюн. Той се завръща при семейството си през 1929г. и използва новопридобитите си знания за да отвори специализиран магазин за цигари, който се радва на огромен успех.

През 1980г. марката разширява порт-фолиото си и започва да произвежда парфюми, кожени изделия и аксесоари. През 1984г. е представен първият парфюм за мъже на Davidoff. За най-успешен парфюм на Davidoff се счита Cool Water, един от първите "аква" аромати. Днес Davidoff продължават да произвеждат парфюми в сътрудничество с Coty.

Още

Davidoff Съдържа 22 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 22 артикула