Estee Lauder

Estée Lauder е основана през 1946г. от Жозеф и Есте Лаудер. Още млад господин Лаудер се обучава в областта на грижата за кожата и козметиката от чичо си, който е химик и специалист по грижа за кожата. С вярата, че всяка жена може да е красива и с главен фокус върху грижата за кожата, компанията първоначално продава продуктите си на принципа търг...

Estée Lauder е основана през 1946г. от Жозеф и Есте Лаудер. Още млад господин Лаудер се обучава в областта на грижата за кожата и козметиката от чичо си, който е химик и специалист по грижа за кожата. С вярата, че всяка жена може да е красива и с главен фокус върху грижата за кожата, компанията първоначално продава продуктите си на принципа търговия "от врата до врата". Само след две години фирмата отваря първият си магазин в Сакс на Петю Авеню.

През 1953г. компанията пуска на пазара първият си аромат, Youth Dew, под формата на пяна за вана, която има дълготрайно ухание на парфюм. И до днес Youth Dew е един от най-продаваните продукти на Estée Lauder. През годините Estée Lauder увеличава пазарния си дял чрез стартиране, сключване на спорозумения за лицензиране и придобиване на редица компании в областта на парфюмите и козметиката. Днес Estée Lauder включва в порт-фолиото си над 25 компании, включително Clinique, Origins, Tom Ford, MAC и Jo Malone.

Госпожа Лаудер умира през 2004г., но компанията и до днес се управлява изцяло от семейството.

Още

Estee Lauder Съдържа 7 продукта.

Показване на 1 - 7 от 7 артикула