Kenzo

Kenzo е японска модна къща, основана от Кензо Такада през 1970г. Кензо посещава колежът за мода в Токио и е един от първите студенти мъже. През 1964г. се мести от Токио в Париж. През 1970г. основава първият си бутик в Париж, наречен Jungle Jap. Кензо спомага за пренасянето на японската мода по света със своите дизайни, които представляват микс м...

Kenzo е японска модна къща, основана от Кензо Такада през 1970г. Кензо посещава колежът за мода в Токио и е един от първите студенти мъже. През 1964г. се мести от Токио в Париж. През 1970г. основава първият си бутик в Париж, наречен Jungle Jap. Кензо спомага за пренасянето на японската мода по света със своите дизайни, които представляват микс между традиционните японски линии и модерните европейски облекла.

През 1987г. е създаден отдел за парфюми в компанията, които създава първият аромат на марката Кинг Конг, следвайки темата на бутика Jungle Jap. Днес марката предлага над 100 парфюма като звеното е собственост на конгломерата LVMH от 1993г.

Още

Kenzo Съдържа 15 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 15 артикула