Montale

Френската марка Parfums Montale е основана от Пиер Монтал през 2003г. в Париж. Парфюмеристът е прекарал преди това много време в Саудитска Арабия, откъдето му е хрумнала идеята за парфюми, свързани с крале и кралици. Когато се завръща в Париж, Монтал пренася неговите невероятни ориенталски творения в западния свят. Мистериозният Изток и любовта ...

Френската марка Parfums Montale е основана от Пиер Монтал през 2003г. в Париж. Парфюмеристът е прекарал преди това много време в Саудитска Арабия, откъдето му е хрумнала идеята за парфюми, свързани с крале и кралици. Когато се завръща в Париж, Монтал пренася неговите невероятни ориенталски творения в западния свят. Мистериозният Изток и любовта на парфюмеристът към него, могат да се усетят във всяка една бутилка парфюм на Montale.

Montale създава ароматите си от висококачествени, естествени материали с висока концентрация, което превръща ароматите в дълготрайни и много наситени. Алуминиевата бутилка е специално направена за да предпазва есенцията от светлина.

Още

Montale Съдържа 5 продукта.

Показване на 1 - 5 от 5 артикула