Ralph Lauren

Ralph Lauren е американски дизайнер и бизнесмен, който е роден на 12 октомври 1939г. в Ню Йорк, САЩ. Страстта му към модата се забелязва още от ученическите му години, когато е продавал вратовръзки на своите съученици, за да може да си купува скъпи дрехи. Записва се да учи бизнес, но след две години се отказва и постъпва в американската армия. С...

Ralph Lauren е американски дизайнер и бизнесмен, който е роден на 12 октомври 1939г. в Ню Йорк, САЩ. Страстта му към модата се забелязва още от ученическите му години, когато е продавал вратовръзки на своите съученици, за да може да си купува скъпи дрехи. Записва се да учи бизнес, но след две години се отказва и постъпва в американската армия. Скоро след това започва да върви пътя към професията на дизайнер.

Първата му работа в света на модния бизнес е за „Beau Brummell Ties”, които го наемат като дизайнер. Ralph Lauren знае, че не иска вечно да работи за друг и истинското му желание е да отвори собствен бранд. Така през 1968г. той основава „Polo Fashions”, благодарение на финансите спечелени чрез дизайнерската си работа и с помощта на Норман Хилтън. Дизайнерът започва да създава мъжка линия дрехи, а през 1970 година стартира и дамска линия. От тогава насам са отворени десетки магазини на световно известната марка по цял свят.

Още

Ralph Lauren Съдържа 8 продукта.

Показване на 1 - 8 от 8 артикула